Balkanski san

Scroll this

Radionica “Balkanski san: Kreiraj prihode i životni stil po svojoj meri”

 

Izraz “Američki san” dugo je već deo brenda Sjedinjenih Američkih Država. Iza njega stoji ideja da bilo koji američki građanin koji ima znanje, talenat, koji se trudi i predano radi, ima šansu da od nule dođe do uspeha. U želji za ostvarenjem svog (Američkog) sna svake godine u Ameriku se doseljava veliki broj ljudi. Sa Balkana, nažalost, mnogo ljudi odlazi bez svoje volje, a u potrazi za boljom srećom. Bilo da idu za nečim što je Američki san, Australijski san, Norveški san ili Nemački san, svodi se na isto.

Do ove godine, savetovao sam svima koji znaju engleski i imaju neko specijalizovano znanje koje se može zapakovati i prodavati, da naprave proizvod koji će prodavati na globalnom tržištu. Balkan je malo tržište koje, pritom, slabo kupuje bilo šta onlajn. Govorio sam, ako hoćeš da praviš onlajn biznis, radi to na engleskom i za globalno tržište.

Stojim i dalje iza tog pristupa. Međutim, desilo se nešto zanimljivo.

Zahvaljujući eksploziji masovne upotrebe mobilnih uređaja i brzog Interneta, novim mogućnostima za kreiranje, distribuciju sadržaja i promociju preko društvenih mreža, kao i rastu životnog standarda i kupovine onlajn na Balkanu, postao je moguć i Balkanski san™.

Balkanski san™ znači da danas, živeći na Balkanu (ili gde god), možeš da upotrebiš svoja znanja, talente, strasti, veštine i uz 0 evra troškova ili uz vrlo niske troškove kreiraš svoj brend/biznis usmeren na ljude na Balkanu, uz sve prednosti poznavanja svog jezika, domaćeg tržišta, navika, kulture, itd.

Balkanski san™ je za:

    Ljude koji žive na Balkanu i žele tu da ostanu, ali da imaju prihode i žive životnim stilom kakvim žele.
    Ljude poreklom sa Balkana koji žive u inostranstvu, ali bi se rado vratili kada bi imali prihode koje imaju tamo.

Moja želja je da pomognem ljudima sa Balkana da iskoriste ovu priliku i ovaj istorijski trenutak, da dođu do pozicije i prihoda koji će im omogućiti da žive životnim stilom kojim žele. Da, ukoliko to žele, žive u svojoj domovini, okruženi porodicom i prijateljima, a da putuju onda kada žele i gde žele.

Prijavi se za radionicu