Edukacija

Scroll this

Temama ličnog razvoja, psihologije i uspeha bavim se skoro 20 godina.

Moji roditelji su se razveli kada sam imao 6 godina. To me je veoma pogodilo, pa sam u srednjoj školi u knjigama počeo da tražim odgovore na mnoga pitanja. Odgovori do kojih sam dolazio pomogli su mi da bolje razumem sebe i ljude oko sebe. Takođe, dolazio sam do uvida koji su mi pomogli da prevaziđem svoje komplekse, strahove i izgradim pobednički mentalitet. Ta transformacija je moja najveća lična pobeda do sada!

Nakon toga nastavio sam da proučavam teme kao što su metodi efikasnog učenja, kreativnost, produktivnost, komunikacija, moć i uticaj, muško-ženski odnosi, itd.

Od tada do danas pročitao sam stotine knjiga, članaka, intervjua, učestvovao na mnogim seminarima, radionicama, predavanjima, slušao neke od najpametnijih i najmudrijih ljudi na svetu, autoritete u svojim oblastima, družio se lično sa nekima od njih, radio na sebi, grešio, ispravljao, itd.

Od 2003. bavim se glumom i muzikom. Od jednog stidljivog i povučenog dečaka, stigao sam do toga da igram noseće uloge u pozorištu, na scenama širom sveta, na radiju, u serijama i na filmu. Pevao sam na srpskom, engleskom, španskom, ruskom, indijskom. Pevao sam u rok bendovima i imao viralni hit nastup na X Factor Adria.

Od 2006. držim radionice, treninge i predavanja o postavljanju ciljeva i ličnom razvoju, a od 2014. delim svoje znanje i iskustvo preko bloga. Bio sam govornik na TEDx Niš.

Godine 2011. na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu objavio sam prvi rad na Balkanu o digitalnim proizvodima, a od 2013. imam svoje digitalne proizvode koje prodajem na globalnom tržištu.

Sada radim kao marketing konsultant, sa pojedincima koji žele da izgrade lični brend ili svoj onlajn biznis, i kao edukator.

Moje usluge:

Radionica “Balkanski san: Kreiraj prihode i životni stil po svojoj meri”
Više informacija

Konsalting 1 na 1 (online ili offline)
100.00 EUR po satu

Kontaktirajte me ovde.