Digitalni Marketing

Scroll this

Do sada sam radio kao marketing menadžer u start-up okruženju, u malim i srednjim kompanijama, kao i u korporativnom sektoru, tako da sam svestan njihovih specifičnosti.

Kreirao sam pobedničke digitalne strategije i vodio digitalne oglasne kampanje i timove na domaćim i stranim tržištima za neke od najvećih svetskih brendova, kao što su Harley-Davidson Europe, Siemens, Deutsche Bank, Mazda, Discovery Group, Tiffany, ali i za male i srednje biznise iz raznih industrija.

Usluge koje nudim:

 • Izrada Strategije
  Od 2500.00 EUR. Cena zavisi od roka, industrije, kompleksnosti i detaljnosti plana. Dobićete dokument koji u sebi ima strategiju digitalnog nastupa i akcioni plan (taktike) – koraci kako da tu strategiju primenite u poslovanju.

 • Izrada Prodajne Landing stranice (copywriting)
  Od 2000.00 EUR. Cena zavisi od roka, industrije i kompleksnosti zahteva. Dobićete prodajnu stranicu koja će posetioce Vašeg sajta pretvoriti u kupce Vašeg proizvoda ili usluge.

 • Oglašavanje na Facebook-u, Instagram-u i platformama po potrebi (LinkedIn, Twitter, Snapchat, Pinterest)
  150.00 EUR. Otvaranje ili preuzimanje naloga, inicijalno istraživanje tržišta, implementacija i podešavanje Facebook Pixela (jednokratna uplata)
  Od 300.00 EUR + 10% ukupnog budžeta (za period od mesec dana). Cena zavisi od kompleksnosti i tipa kampanje.

 • Konsalting, Radionice, In-house treninzi
  Od 100.00 EUR po satu, broj sati zavisi od teme i potreba klijenta

Kontaktirajte me ovde.